Avís legal

Dojo Zen Mushin

                                                                                                        AVÍS LEGAL

CONDICIONS GENERALS

Aquest web està sota una llicència de Creative Commons. Els continguts de www.zensantcugat.com poden ser utilitzats per tots vosaltres d’acord als termes de la llicència «Reconeixement- No comercial -Sense obres derivades 4.0 Internacional de Creative Commons». Aquesta llicència implica que pots copiar, distribuir i comunicar públicament els continguts de la nostra web, amb dues condicions: sempre has de citar l’autor i enllaçar a www.zensantcugat.com, no pots modificar el contingut i no pots fer un ús comercial d’aquests continguts.  

EXCEPCIONS

Aquesta llicència no s’aplica als textos, gràfics, informacions i imatges publicades per www.zensantcugat.com que estiguin signats o siguin atribuïbles a www.zensantcugat.com, ni a aquells continguts específicament ressenyats amb copyright. Tots els drets sobre aquests continguts queden estrictament reservats al seu titular i, per tant, no podran ser reproduïts, distribuïts, transformats o comunicats públicament sense el consentiment exprés del seu titular.  

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Totes les dades que ens facilitis seran incorporades a una base de dades automatitzada, amb la finalitat de facilitar la informació que ens demanes i informar-te en el futur sobre les activitats del Dojo de Sant Cugat que puguin ser del teu interès. Les dades recollides són emmagatzemades sota les mesures de seguretat i confidencialitat legalment establertes i no seran facilitades a tercers. Podràs exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les dades facilitades, en els termes reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal mitjançant correu electrònic  a  info@zensantcugat.com